Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Emekliler Partisi etkinliği

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2024 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 23:31

Türkiye Emekliler Partisi, cumartesi günü Cumhuriyeti kuruluşunun 101. Yılı kutlamaları sebebiyle bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Setbaşı, DSİ bitişiğinde bulunan Beyaz köşk kafe de düzenlenen etkinliğe davetliydik. Demokrat parti geçmiş dönem duayen il başkanı Kamuran Yılanlı ve Yine geçmiş dönem DP Osmangazi ilçe başkanı Hilmi Bulan ile katılım sağladık.

Etkinlikte göze hoş gelen durumlardan biri hanımefendilerin büyük çoğunluğunun Bayrağımızın renkleri olan Kırmızı-Beyaz tonları tercih etmiş olmalarıdır, ayrıca yine aynı renk balonlar süsleme amaçlı tercih edilmişti. Emekliler siyaset sahnesinde ve sandıkta bir araya gelebilme başarısını yakalayabilirse ülkede en büyük sivil toplum kuruluşu olur.

Genel başkan Oktay Akcin bütün siyasi parti genel başkanlar içinde tek Bursalı. Oktay beyi hazır bulmuşken, Kamuran Yılanlı, Hilmi Bulan ve ben Genel konuları değerlendirip, fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Eski dostumuz ve birlikte siyaset yaptığımız Ülfet Hayman, il teşkilat başkanı olarak bizlere ev sahipliği yapıyor, Tahsin Toker'de yardım ediyordu tatlı bir telaş içinde.

Önceki dönem il başkanı ve eski dost Zeki Ekren sağlık sebeplerinden il başkanlığını bırakmak zorunda kalmıştı. Yerine Osmangazi ilçe başkanı Müberra Özdemir Hanım il başkanlığı görevini üstlendi, kendisine başarılar diliyoruz.

Türkiye Emekliler Partisi Bursa il başkanlığının düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kahvaltısına, Genel Başkan Oktay Akcin, MYK ve Kurucu üye Yılmaz Alpyürür , Yavuz Güleç

İl başkanı Müberra Özdemir, Genel başkan danışmanı Tahsin Toker, Osmangazi ilçe başkanı Emine Uluöz, Yıldırım ilçe başkanı Mehmet Metin Aksu, Nilüfer ilçe başkanı Melek Bildişli, .M.KPasa ilçe başkanı Murat İnan, Gemlik ilçe başkanı Recep Sert, Yıldırım ilçe başkanı Mehmet Metin Aksu, Osmangazi ilçe başkanı Emine Uluöz , Orhaneli ilce başkanı Lütfü Baştar , ilçe yönetim kurulu üyeleri ve konukların katılımıyla gerçekleşti.

2021 Tüm Emekliler Sendikası Bursa şube başkanı Figen Bozdağlı ve Yönetimi.

Müjgan Daver Nilüfer Kadın Kolları Kadem meclis yürütme üyeleri.

Atatürkçü düşünce Derneği olarak Sevda Erdoğan ve arkadaşları. Katılım sağlayan konuklardı.

Türkiye Emekliler Partisi (TEP), Geçtiğimiz gün Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) yapılan terör saldırısını kınayarak, saldırının Türkiye'nin birlik ve beraberliğine, ülkemizin yükselişine ve geleceğine yönelik olduğunu vurguladı.

TEP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Emekliler Partisi olarak, ülkemizin savunma sanayisinin lokomotifi olan TUSAŞ'a yapılan hain saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı, sadece bir kuruluşa değil, tüm milletimizin birlik ve beraberliğine, ülkemizin yükselişine ve geleceğine yönelik bir saldırıdır.

TUSAŞ, ülkemizin milli teknolojiler üretme ve savunma sanayisinde dünya ile yarışır hale gelme noktasında önemli bir kilometre taşıdır. Bu saldırı, ülkemizin kazanımlarını hedef alan, kalkınmamızı engellemeye çalışan karanlık güçlerin bir oyunudur.

Bu saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmeli, milletimizi daha sıkı kenetlenmeye itmelidir. Bizler, Türkiye Emekliler Partisi olarak, bu tür saldırılara karşı dimdik duracak, ülkemizin bekası için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle;

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Güvenlik güçlerimizin bu tür olaylara karşı daha da dikkatli olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını istiyoruz.

Devletimizin, bu saldırının faillerini bir an önce yakalayarak adalete teslim etmesini bekliyoruz.

Tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı, bu tür saldırılara karşı birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyoruz.

Ülkemizin geleceği için çalışan herkese saygılarımızla.

Oktay Akcin

Türkiye Emekliler Partisi

Genel Başkanı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
Yükleniyor..
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.