Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatil paylaşımlarıyla beğeni topladı

Bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Hakan Kurtaş ile tatile çıkan Birce Akalay, yeni tatil paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 15:28
Kaynak: ELİF ŞANLI ERTARMAN
Tatil paylaşımlarıyla  beğeni topladı

Son olarak Mezarlık dizisi için kamera karşısına geçen Birce Akalay, rol aldığı projeler kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Bir süredir kendisi gibi oyuncu Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan Birce Akalay, sevgilisiyle tatile çıktı. Ünlü çift, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Son olarak "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisi ile izleyici karşısına çıkan Kurtaş daha önce yaptığı paylaşıma "Kor gibi sıcak ya da sular gibi serin" notunu düşmüştü.

Öte yandan, Birce Akalay, 19 Haziran'da 40 yaşına basmıştı.  Hakan Kurtaş da sevgilisinin doğum gününü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Kurtaş, sevgilisi Akalay ile pozuna "İyi ki doğdun sevgilim. Hep yanında yanan kalpli serserin" notunu düştü.  Kurtaş'ın paylaşımına kayıtsız kalamayan Birce Akalay ise önce "Orada olacağım" yorumunu yaptı, ardından o fotoğrafı alıntılayıp "İyi ki geldin" diye paylaştı.

Kaynak: ELİF ŞANLI ERTARMAN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.