Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı Coşkusuna Otomobil Sevdalıları Damga Vurdu

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. Yılı kutlamaları Bursa’da tüm coşkusu ile kutlanırken, Bursa Oto Tamirciler Odası Yönetimi’nin de katkı verdiği otomobil korteji gösterileri renk kattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Bayramı Coşkusuna Otomobil Sevdalıları Damga Vurdu

Bursa Oto Tamirciler Odası Yönetimi’nin klasik oto sevdalıları ile birlikte gerçekleştirdiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı korteji renkli görüntülere sahne oldu. Bursa Oto Tamirciler Odası yöneticilerinin OFF-ROAD araçları Bursalıların büyük ilgisini gördü.

Bursa Valiliği’nce Heykel’de vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından Tarihi Irgandı Köprüsü’nden Cumhuriyet Caddesi sonuna kadar süren kortejde boy gösteren OFF-ROAD araçlar, ilgi odağı oldu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç, bu güzel organizasyona dahil olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Geç, Bursa Halkı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Türkiye’nin güçlü geleceğine katkı koymak için canları pahasına fedakarlıklarda bulunan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel toprakları bizlere emanet bırakan ecdadımızı minnetle yad ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.